Известие

Collapse
No announcement yet.

Рейка за Alfa 145 1.6 TS 99"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Рейка за Alfa 145 1.6 TS 99"

Имате ли представа кои рейки ще станат освен тази от 145 1.6ТС 99 година. Дали преди фейслифта са различни и стават ли тези от 146. Повреди ми се рейката и за рециклаж дерат кожи, така че ще сложа втора употреба, но ще се радвам ако ме насочите.
    Мерси предварително
    Alfa 145, 1.6 TS, 120hp, 99'

От 1,4 и 1,6 ще стане, няма значение ФЛ или не, 145/6.
    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Смени си семерингата за 5 лева или я дай да я оправят професионално и да е ток до гроб!
      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Щом от 1.4 и 1.6 TS стават, значи съм си намерил една. Всичко е въпрос на късмет, дори и рециклирани рейки протичат след 2-3 месеца а за рециклация искат от 180 до 250лв.
        Alfa 145, 1.6 TS, 120hp, 99'

Comment

Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
          От 1,4 и 1,6 ще стане, няма значение ФЛ или не, 145/6.
          На Junior-версиите не са ли различни.
          166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Първоначално публикувано от ultrashock Покажи съобщение
            Щом от 1.4 и 1.6 TS стават, значи съм си намерил една. Всичко е въпрос на късмет, дори и рециклирани рейки протичат след 2-3 месеца а за рециклация искат от 180 до 250лв.
            Ще ви дам жокер!
            Семерингата никога не е като заводската. Защо е така не знам, ама след няколко проби ми писна и до като чаках пак да ми протече рейката, хванах парче бронз, сложих го на струга и издялах нещо подобно на семерингата с два канала. Вътрешен и външен. Там курдисах два старомодни оринга от витон.
            Старата рейка със семерингата , въпреки , че е на новата таратайка, още не е протекла, но другата я взе един индивид и още я кара, без проблеми!
            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
            X